Donateur worden

Hoe vaak zeggen we het niet tegen elkaar en zeker tegen mensen van ‘buiten’: Bennekom is een fijn dorp om in te wonen! Iedereen heeft daar zijn eigen argumenten voor: leuk huis, prima buren, prachtige omgeving, goed om er boodschappen te doen. Heel vaak hoor je ook: “Er is zo veel te doen!” Bennekommers zijn trots op hun actieve verenigingsleven en op typisch Bennekomse activiteiten als Vlegeldag, Koningsdag, Dickens, Lekker Bennekoms, Kinderdorp, en al die andere dagen dat de voetganger de baas is in Bennekom Centrum!

Maar met trots zijn alleen hou je die activiteiten niet in stand. Gelukkig kent Bennekom heel veel vrijwilligers die het verenigingsleven draaiend houden en die bijdragen aan al die activiteiten. Trots zijn op betekent ook: als ’t effe kan mee doen, mee werken, mee leven en inderdaad dat ook: mee betalen.

Het bestuur van de Stichting Vlegeldag is niet zo maar trots, maar reuzetrots dat de donateurs van Bennekom nog steeds de grootste inkomstenbron is. Daarom de jaarlijkse vraag: help ons ook dit jaar de begroting van de Vlegeldag sluitend te krijgen! Want dat wordt wel steeds moeilijker. U kent het wel, stijgende prijzen, inflatie, maar ook steeds strengere regels vanuit de overheid en gemeente. Waardoor we duurder moeten inhuren terwijl we daar tegenover het ook weer niet al te duur willen maken voor onze activiteiten en onze streekmarkt. Regelmatig bekruipt ons de zorg: kan Vlegeldag wel zo doorgaan?

Voor bijdragen vanaf 35 euro kunt u, indien gewenst, een gratis Vlegeldagvlag tegemoet zien. Als u dat wilt dient u een email te sturen aan penningmeester@vlegeldag.nl met uw adresgegevens. De vlag wordt dan bij u bezorgd. Vlegeldag is een culturele ANBI en daarom is uw gift voor 125% aftrekbaar van uw belasting.

Uw bijdrage kunt u overmaken op onze rekening: IBAN NL09 RABO 0377 0161 95, ten name van Stichting Vlegeldag Bennekom. Graag vermelden: 'Donatie 2024'.

Wij wensen u een mooie zomer en een geweldige vakantie en wij hopen u op 28 augustus te zien!

Met vriendelijke groet,

Peter Wijngaard
Voorzitter Stichting Vlegeldag Bennekom

Snel en gemakkelijk doneren? Scan de QR-code met de camera van uw mobiel en u kunt direct uw donatie doen.

(vergeet niet uw adresgegevens door te sturen naar penningmeester@vlegeldag.nl als u een vlag wilt ontvangen)

Snel en gemakkelijk doneren? Klik op de QR-code en u kunt direct uw donatie doen.

(vergeet niet uw adresgegevens door te sturen naar penningmeester@vlegeldag.nl als u een vlag wilt ontvangen)

has been added to the cart. View Cart