Donateur worden

Beste Bennekommers,

Het zal toch niet zo zijn dat alle leuke Bennekomse activiteiten, die we kennen van voor de corona-jaren, straks zo lang uit het oog zijn geweest dat ze ook uit het hart zijn verdwenen… Integendeel, hopen we. Dat er met steeds meer heimwee over wordt gesproken: “Wat was dat toch leuk vroeger, Vlegeldag en zo. Wat missen we dat! Als het volgend jaar wel weer mag, dan moeten we er maar met ons allen flink de schouders onder zetten!”

Met ons allen… dat betekent dan om te beginnen het bestuur samen met al die trouwe vrijwilligers en natuurlijk dat alles mede mogelijk gemaakt dankzij al die Bennekommers die elk jaar een bijdrage storten.

Het bestuur wil graag doen wat er kan binnen de coronaregels. Grootschalige evenementen mogen niet en met zo’n 40.000 bezoekers in de Dorpsstraat is de Vlegeldag behoorlijk grootschalig. Mogen die 40.000 bezoekers niet naar de Dorpsstraat komen, de Vlegeldag kan wel met de trekkeroptocht bij heel veel Bennekommers thuiskomen. Dat gaan we dus doen! De trekkeroptocht wordt extra groot en maakt een extra ruime ronde door Bennekom. Blijf lekker thuis, maar ga wel gezellig even op de stoep staan om de optocht goed te kunnen zien. En wellicht om zo nu en dan te applaudisseren!

Om dat te kunnen doen, moeten wij wel een beroep doen op u. Veel kosten zijn gewoon doorgegaan en sommige inkomsten, zoals van de streekmarkt, zijn weggebleven. De opbrengst van deze donateursbrief is steeds onze grootste inkomstenbron. Wij zijn trots op u en dankbaar. Dit jaar ook graag!

Voor bijdragen vanaf 25 euro kunt u een gratis Vlegeldagvlag tegemoetzien. Even een e-mail sturen aan penningmeester@vlegeldag.nl met uw adresgegevens en de vlag wordt bij u bezorgd. De Vlegeldag is een culturele ANBI en daarom is uw gift voor 125% aftrekbaar van uw belasting.

Uw bijdrage kunt u overmaken op onze rekening: IBAN NL09 RABO 0377 0161 95, ten name van Stichting Vlegeldag Bennekom. Graag vermelden: ‘Donatie 2021’.

Wij wensen u een mooie zomer en wij hopen u op 25 augustus te zien, vanaf een trekker.

Met vriendelijke groet,

Peter Wijngaard
Voorzitter Stichting Vlegeldag Bennekom

has been added to the cart. View Cart