Donateur worden

Hoe vaak zeggen we het niet tegen elkaar en zeker tegen mensen van ‘buiten’: Bennekom is een fijn dorp om in te wonen! Iedereen heeft daar zijn eigen argumenten voor: leuk huis, prima buren, prachtige omgeving, goed om er boodschappen te doen. Heel vaak hoor je ook: “Er is zo veel te doen!” Bennekommers zijn trots op hun actieve verenigingsleven en op typisch Bennekomse activiteiten als Zwembad De Vrije Slag, Kinderdorp en Vlegeldag en al die andere dagen dat de voetganger weer de baas is in Bennekom Centrum!

Maar met trots zijn alleen hou je die activiteiten niet in stand. Gelukkig kent Bennekom heel veel vrijwilligers die het verenigingsleven draaiend houden en die bijdragen aan al die activiteiten. Trots zijn op betekent ook: als ’t effe kan mee doen, mee werken, mee leven en inderdaad dat ook: mee betalen.

Het bestuur van de Stichting Vlegeldag is niet zo maar trots, maar reuzetrots dat de donateurs van Bennekom nog steeds de grootste inkomstenbron is. Daarom de jaarlijkse vraag: help ons ook dit jaar de begroting van de Vlegeldag sluitend te krijgen!

Wat krijgt u ervoor terug? Een daverend feest! De hele dag! Natuurlijk met alle bekende onderdelen: de streekmarkt, de oude ambachten, de optocht van de klassieke tractoren, het ringsteken en het vlegelhangen, de kindervlooienmarkt en natuurlijk veel muziek.

Voor bijdragen vanaf 35 euro kunt u een gratis Vlegeldagvlag tegemoet zien. Even een e-mailsturen aan penningmeester@vlegeldag.nl met uw adresgegevens en de vlag wordt bij u bezorgd. Vlegeldag is een culturele ANBI en daarom is uw gift voor 125% aftrekbaar van uw belasting.

Uw bijdrage kunt u overmaken op onze rekening: IBAN NL09 RABO 0377 0161 95, ten name van Stichting Vlegeldag Bennekom. Graag vermelden: ‘Donatie 2022’.

Wij wensen u een mooie zomer en een geweldige vakantie en wij hopen u op 24 augustus te zien.

Met vriendelijke groet,

Peter Wijngaard
Voorzitter Stichting Vlegeldag Bennekom

Snel en gemakkelijk doneren? Scan de QR-code met de camera van uw mobiel en u kunt direct uw donatie doen.

(vergeet niet uw adresgegevens door te sturen naar penningmeester@vlegeldag.nl als u een vlag wilt ontvangen)

Snel en gemakkelijk doneren? Klik op de QR-code en u kunt direct uw donatie doen.

(vergeet niet uw adresgegevens door te sturen naar penningmeester@vlegeldag.nl als u een vlag wilt ontvangen)

has been added to the cart. View Cart