Elk jaar ontvangen eigenaars van oldtimer tractoren die tijdens vorige edities van Vlegeldag meededen, een uitnodiging om ook dit jaar weer mee te doen aan de optocht en/of het ringsteken met oude tractoren. In de afgelopen jaren zijn er veel mailadressen verzameld, maar nog niet van iedereen is een mailadres bekend. Daarom heeft de werkgroep tractoren besloten om de inschrijving niet op 1 augustus te sluiten, maar deze nog enkele weken langer open te houden. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de activiteiten met oude tractoren.

In verband met de werkzaamheden aan de Edeseweg is de ontvangst en opstelling dit jaar niet bij boerderij Hoekelum, maar op een iets andere locatie. Het verzamelen is dit jaar aan de Hoekelumsebrinkweg / klein Hoekelumsebrinkweg in Bennekom (in de routeplanner: Hoekelumsebrinkweg 4, Bennekom). Daar zal ook de optocht vertrekken.

Dit jaar zijn er ook weer een aantal nieuwe veiligheidseisen gesteld waar u als deelnemer aan moet voldoen. De werkgroep tractoren zal u hierover informeren als u zich aangemeld heeft.

Net als vorig jaar kunt u zich weer inschrijven via deze website (zie onderstaande button). Zodra het formulier is verzonden krijgt u eerst een ontvangstbevestiging via de mail (let op: dit is geen bewijs voor deelname!). De officiële bevestiging voor deelname volgt later via de mail. In deze mail zal dan ook uw optocht nummer staan en, indien van toepassing, het ringsteek nummer. Ook krijgt u een overzicht van de eventuele kosten voor lunch en diner en overige praktische informatie over deze dag. Betaling is bij voorkeur voorafgaand aan de Vlegeldag (informatie vindt u in de bevestigingsmail) maar betalen op Vlegeldag zelf blijft ook mogelijk.

We hopen u te zien op 23 augustus en mocht u verder nog vragen hebben over de tractoren, stuur dan een e-mail naar tractoren@vlegeldag.nl!