Wat is je naam?
Ik ben Max van Hoffen. Ik ben geen geboren en getogen Bennekommer, maar ik kom vanaf mijn geboorte al in Bennekom. Inmiddels woon ik alweer ruim 8 jaar in Bennekom en ben niet van plan om ooit nog uit Bennekom te vertrekken.

Op welke manier ben je betrokken bij Vlegeldag?
Sinds een jaar of 3 ben ik nu als vrijwilliger betrokken bij de Vlegeldag. Ik ben begonnen als manusje van alles. Dat wil zeggen: overal waar er handjes nodig waren hielp ik mee. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor het facilitaire gedeelte op de dag zelf. Zorgen dat de vuilcontainers op tijd worden geleegd, dat de stoelen klaar staan bij de muziektent op het moment dat OBK gaat optreden en nog veel meer.

Wat is een van je leukste Vlegeldag herinneringen?
Toen ik een jaar of 12 was heb ik zoveel halve ontbijtkoeken van de Vlegeldag meegenomen naar huis dat mijn moeder niet meer wist wat ze er mee aan moest. Dit is inmiddels alweer 35 jaar geleden maar nog steeds kun je op Vlegeldag koek slaan.

Wil je verder nog iets aan ons kwijt?
Het leuke van het meehelpen bij Vlegeldag is met name de voldoening die je achteraf hebt als alles goed verlopen is. Met een grote groep collega’s organiseer je een leuke dag waar ongeveer 25.000 man op af komt. Er zijn verschillende werkgroepen die los van elkaar van alles regelen en organiseren. Van tevoren wordt natuurlijk wel alles afgestemd, maar pas op de dag zelf zie je hoe alles bij elkaar komt. Om dat te mogen organiseren geeft een goed gevoel. Mocht je ook mee willen helpen? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken.