Wat is je naam?
Mijn naam is Ad de Groot.  

Op welke manier ben je betrokken bij Vlegeldag?
Ik verzorg de voorbereiding en uitvoering van de Kindervlooienmarkt op Vlegeldag. Vanuit het bestuur werd ik vorig jaar gevraagd of ik wat hand- en spandiensten wilde doen op Vlegeldag en voordat ik het wist had ik de Kindervlooienmarkt overgenomen van Rebecca. Vorig jaar nog onder leiding van Rebecca. Wel meegedaan aan de verkoop van de plekken in de Commanderij en toezicht gehouden tijdens de markt, maar niet de gehele administratie. Inmiddels word ik geholpen door mevr. E. Zaaier, die zich als vrijwilliger heeft opgegeven. Er lopen  meerdere vrijwillige medewerkers op de vlooienmarkt om vragen te beantwoorden. Officieel  wordt dit dus mijn eerste volledige Vlooienmarkt. Vorig jaar vond ik het erg leuk om te doen. Geweldig mooi weer was het toen, misschien een beetje te warm. 

Wat is een van je leukste Vlegeldag herinneringen?
Ik heb vorig jaar een leuk gesprek gehad met twee meisjes die klaar waren met de middelbare school en al hun spullen van de kamer en veel van hun kleding aan het verkopen waren. Zij waren zich aan het voorbereiden voor een studie en daar pasten hun puberale aankopen van voor die tijd niet meer bij. 

Wil je verder nog iets aan ons kwijt?
We maken er weer een geweldig feest van en hopen op goed weer. De organisatie van de Vlegeldag is ontzettend  veel werk en het draait volledig op vrijwilligers, waar er altijd te weinig van zijn. Dus heeft u tijd en vindt u het leuk ergens bij betrokken te zijn: geef u dan op, bijvoorbeeld via de website van de Vlegeldag.