Wat is je naam?
Jaap Veldhuizen

Op welke manier ben je betrokken bij Vlegeldag?
Ik verzorg binnen de organisatie van alles wat met paarden te maken heeft op de Vlegeldag, onder andere de optocht, het ringsteken en de Heidehoogheden rijden bij de opening van de Vlegeldag.

Wat is een van je leukste Vlegeldag herinneringen?
Dat ik in 2012 de Gouden Vlegel mocht ontvangen. Een grote verrassing, want ik had het niet verwacht. Ook kan ik mij nog herinneren dat er ooit een paardenspan was voor het ringsteken met vier grote Belgische Belzen. De wagen was helaas kapot gegaan, maar de vier jonge deerne hebben de paarden uitgespannen en hebben vervolgens zonder zadel op de paarden ring gestoken. Het publiek vond het prachtig.

Wil je verder nog iets aan ons kwijt?
Wij zoeken nog jonge(re) vrijwilligers die ons ouderen willen helpen en in de toekomst willen vervangen. Ook zoeken wij nog betrouwbare aanspanningen die aan de optocht en het ringsteken willen meedoen.