Wat is je naam?
Anja Rozeboom, ik woon sinds 1983 in Bennekom en heb al heel veel Vlegeldagen hier meegemaakt!

Op welke manier ben je betrokken bij Vlegeldag?
Al een aantal jaren ben ik betrokken bij Vlegeldag, eerst in de werkgroep maaltijden en later in het bestuur. Vlegeldag is een redelijk groot evenement, er komt dan ook heel wat bij kijken om er een geslaagde feestdag voor Bennekom van te maken, daarvoor zet een grote club mensen zich enorm in.

Wat is een van je leukste Vlegeldag herinneringen?
Vlegeldag is altijd leuk, er is van alles te zien en je komt zoveel bekenden tegen, maar in 2007 was het een extra leuke dag omdat onze dochter Femke de Vlegeldag als heideprinses Erica de XXXII bezocht!

Wil je verder nog iets aan ons kwijt?
Het is erg leuk mee te helpen om Vlegeldag tot een succes te maken. Samen met een hele groep enthousiaste vrijwilligers doen we daar het hele jaar door ons best voor. Er zijn behoorlijk wat activiteiten die voor deze dag bedacht, voorbereid en uitgevoerd moeten worden. Er lopen vast nog wel Bennekommers rond die Vlegeldag met het een of ander kunnen helpen! Ben of ken je zo iemand, wij horen het graag. Geef je op via deze website of kom op Vlegeldag even buurten bij de informatiekraam! En… ik hoop dat Bennekom dit jaar massaal de Vlegeldag vlag in top hangt!