BENNEKOM – Woensdag 24 augustus is het voor de 34e keer Vlegeldag in Bennekom. Evenals voorgaande jaren worden er buiten de Vlegelmarkt aan de Dorpsstraat op diverse locaties activiteiten georganiseerd. Er zijn echter wel een aantal wijzigingen. De kindervlooienmarkt vind dit jaar plaats op de Veenderweg, Krulweg, Bakkerstraat, Brinkstraat en een klein stukje Lindelaan. Het Ringsteek parcours voor paarden en tractoren vindt plaats op de Hogeweg, Kerkstraat, Broekakkerplein en Lindelaan.

Op het Broekakkerplein zullen ook dit jaar weer de tractoren worden opgesteld. Het parkeerterrein is de gehele dag dus niet beschikbaar als parkeergelegenheid. Vanwege het succes van vorig jaar zullen de parkeervakken langs de Edeseweg, vanaf de Molenhoek tot aan de Lidl, aan beide kanten van de weg wederom ingericht worden als fietsparkeerplaats. We verzoeken u hier geen auto’s te plaatsen.

Wegafsluitingen: Om deze activiteiten veilig te laten plaatsvinden is in overleg met Politie en Gemeente besloten de volgende wegen de gehele dag voor alle verkeer af te sluiten: Kerkstraat, Hogeweg, Lindelaan, Veenderweg vanaf de kruising Krulweg / Bakkerstraat, Krulweg na het parkeerterrein van de kerk, Bakkerstraat, Brinkstraat vanaf de Molenstraat tot aan de Dorpsstraat, Kerkhoflaan, Dorpsstraat en het fietspad door het Bart van Elstplantsoen.